Sektor Omsorg, Kommunal primärvård

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

Vi söker dig som läser till sjuksköterska och har klarat samtliga moment i termin 4 eller termin 5 och vill arbeta hos oss i sommar och vill testa på arbetet i den kommunala primärvården. Under sommarperioden kommer du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och med erfarna sjuksköterskor.

Du får som sjuksköterskestudent möjlighet att stärka dina kunskaper inför kommande yrke. Samt arbetar i det direkta omvårdnadsarbetet samtidigt som möjlighet finns för att träna på specifika sjuksköterskeuppgifter med stöd av kollega.

Du kommer dagligen möta patienter med olika behov. Detta kräver att du har förmåga av att förstå situationen patienter befinner sig i och är intresserad av den du möter och dennes behov.

Nedan följer exempel på arbetsuppgifter men variation kommer finnas utifrån verksamhetens behov och din kompetens:

  • Venprovtagning
  • Såromläggning
  • Benlindning
  • Samtal och tillsyn/omvårdnad av patienter 
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/105
Kontakt
  • Anna Johansson, 0528567629
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till facklig representant erhålls via kontaktperson eller HR som nås via växeln., Växel0528-567000
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb