Äldreomsorgen

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

Färgelanda kommun söker dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb där vi tillsammans gör skillnad för våra äldre

Har du ett genuint intresse för människor? Är du initiativrik och har lätt att se möjligheter? Värdesätter du olikheter? Och framförallt - vill du vara med och bidra till att våra äldre har inflytande över sitt dagliga liv? Då är du rätt person för oss!

Vi söker nu semestervikarier till hela Äldreomsorgen i Färgelanda kommun - Hemtjänst, Håvestensgården, Solgården och Lillågården. 

För dig som kan och vill börja arbeta extra redan nu finns stora möjligheter till det! 

Arbetsuppgifter

Att jobba i äldreomsorgen innebär att du möter äldre personer som i sin vardag är i behov av hjälp och stöd. Hur hjälpen och stödet ser ut är olika beroende på personernas behov och önskemål, men det kan t.ex. innebära att hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar, inköp, tvätt, städ och promenader. Du kommer också att dokumentera utifrån gällande lagstiftningar, utföra insatser på delegation av legitimerad personal samt planera för och utföra gemensamma aktiviteter och arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gått eller går Omvårdnadsprogrammet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med äldre är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du måste ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i både  tal och skrift.

18 år är ett krav och referenser krävs.

Villkor

Arbetet är semestervikariat under hela sommaren, med stor möjlighet till timanställning under våren. Våra verksamheter pågår dygnet runt, arbetet är därför oregelbundet och innebär arbete dag, kväll, helg och i vissa fall natt.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning. Klicka på nedanstående länk för att komma till polisen.se där du kostnadsfritt kan beställa utdrag från belastningsregistret:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/33
Kontakt
  • Carina Henriksson, 0528-567630
  • Margareta Gustafsson, 0528-567616
  • Alexander Wetterhamn, 0528-567651
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till facklig representant erhålls via kontaktperson eller HR som nås via växeln., Växel0528-567000
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb