Sektor Barn & Utbildning, Valboskolan F-6

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

Beskrivning

I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen som organisation består av ca 600 medarbetare fördelat på tre sektorer; Samhällsutveckling, Omsorg och Barn & Utbildning samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en attraktiv kommun att leva och bo i. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund.

 

Arbetsuppgifter

Undervisa i Hem- och Konsumentkunskap i årskurs 6 på Valboskolan.

 

Kvalifikationer

Legitimerad Lärare

 

Villkor

Innan anställning kan ske skall ett utdrag ur belastningsregistret uppvisa

 

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/44
Kontakt
  • Veronica Corell, 0528-567260
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via växel, 0528-567000
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb