Sektor Omsorg

I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen består av ca 600 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå vår vision stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Vi arbetar med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande

Söker du ett meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt? Har du ett brinnande intresse för att skapa värdefulla relationer och ge människor möjligheten till ett fortsatt aktivt, socialt och innehållsrikt liv?

Vi söker nu engagerade sommarvikarier till äldreomsorgen inför sommaren 2020 till våra boenden och hemtjänsten i Färgelanda kommun!

 

Arbetsuppgifter

Äldreomsorgen består av tre boenden; Solgården i Högsäter, Lillågården och Håvestensgården i Färgelanda tätort samt hemtjänsten som utgår ifrån Högsäter och Färgelanda.

Som semestervikarie hos oss ges du möjlighet bygga på din kunskap och erfarenhet för en framtid inom vård och omsorg. Vårt uppdrag är att ge bra service och trygghet till våra brukare genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år och som tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du undersköterska och har erfarenhet av äldreomsorg är det meriterande.

För arbete i hemtjänst krävs körkort B (manuell växel).

 

Villkor

För att kunna komma i fråga för en anställning inom vård och omsorg i Färgelanda kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Tillträde enligt överenskommelse

Sommarjobb/säsongsanställning

 

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Färgelanda kommun
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/47
Kontakt
  • Maria Fryckberg, enhetschef hemtjänst, 0528-567651
  • Jan-Åke Berglund, enhetschef SÄBO, 0528-567630
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via växel, 0528-56 70 00
Publicerat 2020-05-14
Sista ansökningsdag 2020-08-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin