Färgelanda kommun

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen som organisation består av ca 600 medarbetare fördelat på tre sektorer; Samhällsutveckling, Omsorg och Barn & Utbildning samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en attraktiv kommun att leva och bo i. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund.

 

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bedriva SFI/SVA-undervisning samt vara resurslärare på vuxenutbildningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker nu en engagerad lärare med behörighet att undervisa i SFI/SVA, svenska som andraspråk, samt vara resurslärare för våra övriga vuxna elever som studerar på gymnasienivå. Erfarenhet från undervisning inom vuxenutbildning är meriterande. Vi vill att du är en person som kan anpassa ditt arbetssätt efter elevernas förutsättningar. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot eleverna med inställningen att arbeta för lösningar och se möjligheter istället för hinder. Vi tror att du som söker drivs av att våra elever ska klara sin utbildning och nå sina mål.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Vi vill att du som söker har behörighet som SFI/SVA-lärare och har lärarlegitimation.

Övrig

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/62
Kontakt
  • Mona Jonsson, 0528-567250
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via växel, 0528-567000
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb