Sektor Barn & Utbildning, Högsäters grundskola

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

I Färgelanda kommun bor cirka 6500 invånare, koncentrerat till 4 tätorter. Kommunen ligger i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort.

Färgelanda kommun arbetar utifrån engagemang, företagsamhet och ett gott bemötande.

Viktigaste mål: Vi söker en lärare/fritidspedagog till vårt fritidshem. Du skall ha förmåga att möta och utmana elever i deras lärande och utveckling. Din samarbetsförmåga är god och du anpassar dig utifrån olika förutsättningar. Du ser möjligheter och kan ändra ditt arbetssätt efter rådande förhållanden.

Ofta förekommande arbetsuppgifter: Enskilt och tillsammans med dina arbetskollegor i arbetslaget skall du planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån elevers individuella behov och intressen samt utifrån skolans styrdokument. Tillsammans med övrig skolpersonal skall du samarbeta för att skapa en god lärmiljö och arbetsmiljö för alla.

Vilka krav finns på tjänsten gällande utbildning
Krav (skallkrav): Du skall kunna uppvisa lärarlegitimation. Innan anställning kan ske skall ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering.


Önskvärt/Meriterande (börkrav): Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning på fritidshemmet. Du skall ha en positiv syn på elever och deras förmågor samt vara tydlig i ditt ledarskap. Du skall ha god kunskap gällande skolans styrdokument. Du har ett gott förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och skolans personal. 

Övrigt: I tjänstens arbetsuppgifter ingår öppning och stängning på fritidshemmet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 24-01-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Högsäter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/68
Kontakt
  • Veronica Corell, 0528-567260
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via växel, 0528-567000
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-11-07

Tillbaka till lediga jobb