Färgelanda kommun

Färgelanda kommun

Färgelanda kommun är en kommun i sydvästra Dalsland med en stor arbetsmarknad inpå knuten. Kommunen erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv.

Kommunen som organisation består av ca 500 medarbetare fördelat på tre sektorer; Omsorg, Barn & Utbildning, Samhällsutveckling samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en trygg kommun med tillväxt och livskraft. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund!

Arbetsuppgifter

Som kock kommer du att ansvara för att planera, förbereda och tillaga måltider (frukost, lunch och kvällsmål), samt specialkost till våra boende, ute på avdelningsköken. Samt andra förekommande arbetsuppgifter i ett kök som bl a varumottagning, egenkontrollsarbete, servering, disk- och städarbete. Vi strävar efter att tillaga så mycket som möjligt från grunden.

Kvalifikationer

Vi ser att du har dokumenterad kockutbildning eller storhushållningsutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter inom kök och restaurang är meriterande likväl utbildning inom HACCP. Du har kunskaper inom specialkost och egenkontroll.

Du drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa och känner glädje av att leverera näringsriktig och vällagad mat till våra boende.

Som person har du god kommunikativ förmåga, är noggrann, flexibel, engagerad och stresstålig. Du tar ansvar för din uppgift och är bra på att organisera och planera ditt arbete.

Du har god förmåga att kunna uttrycka dig i det svenska språket, så väl muntligt som skriftligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-11-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/70
Kontakt
  • Malin Eriksson, 0528-567526
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via växel, 0528-567000
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb